Слънцето като планета от астрологията представлява волята ни за живот и творческа сила. Защото планетите се въртят около Слънцето в нашата слънчева система – то е източник на енергия, на живот.

Слънцето е нашето его. То е нашата идентичност и представлява себереализацията на човека. Всички отговори на въпроса Кои сте вие ще бъдат описани в Слънцето – професия, статистически данни, темперамент и т.н. То също представлява цялостната ни жизненост.

Най – усмихнатите и щастливи хора са хората на Слънцето – то е тяхната планета. истината е, Слънцето показва това, което ние се учим да бъдем. Много е важно да се помни, че Слънцето представлява причина за разлика от инстинкт.

Слънцето ни показва настоящето, докато Луната миналото в живота чрез чувствата ни. Слънцето е показател за психологическите пристрастия, които ще доминират при вашите действия. Позицията на Слънцето спряно нашата зодия показва целта на живота ни, стилът ни и отпечатъкът, който оставаме върху хората и света. от зодия представлява живота целта на родния и на стила, в който те оставят своя отпечатък в света. Слънцето показва къде е нашият личностен блясък, чувство за индивидуалност и гордост.

Луната в астрологията е планетата на зодиакалния знак Рак – негов властелин. Тя представлява най-дълбоките ни лични нужди, нашите основни навици и реакции, както и нашето подсъзнание. Когато Слънцето действа, Луната реагира. Как вие ще реагирате инстинктивно и ще се справите с проблема зависи от това в кой дом се намира Луната.

Луната е свързана с майката и с женска енергия като цяло. Тя е детското и майчиното в нас. От нея зависят нашите спонтанни и инстинктивни реакции, колко сме отзивчиви, възприемчиви и отразяващи.

Луната ни подсказва кога да се чувстваме защитени и кога сме под заплаха в дадена ситуация. Луната е посредникът между вътрешният и външният ни свят. Докато Слънцето е рационално, Луната е ирационална. Обичайното поведение и предразсъдъците се управляват от Луната.
За някои от нас, Луната изгражда и управлява нашето Аз, повече отколкото Слънцето и особено за Рак, Скорпион и Риби.
Нещата като - интуиция, предчувствия, инстинкти - са продукти на Луната. Начините на изразяване, усет за изкуство, творчество от всякакъв вид, бизнес все се ръководят от нея.

 
Какво мразят различните зодии Всеки представител на даден зодиакален знак си има своите омрази и...
История на хороскопа Астрологията е една от най-древните философии продължаваща да...
10- те любими фрази на всяка зодия Овен 1. По-добре не спорете с мен. 2. Първо ще го направя, а после ще...

Още хороскопи

Реклама