Съновник. Тълкуване на сънища. Проверете какво означава вашият сън с помощта на нашият съновник. Съновник, предсказания, тълкуване. Какво да очакваме от бъдещето, какво означава съня ни. Онлайн български съновник. Съновника съдържа 1131 тълкувания.
стр.:  1 2 3 следваща »
Ако сте сънували Тълкуване
Вана

влизаш ли насън в много гореща вана, ще преживееш обида и оскърбления, ще се нервираш. Това от което си изпитвал удоволствие ще ти донесе неудоволетворение и досада. Ако влезеш пък в много студена вана, означава неудоволетворение от себе си и работата, досада и неприятни усещания. Но ако водата е с приятна температура, умерена - на добро е! Ще имаш спокойни, благоприятни и умерени дни.

Варено месо

загуба. Варена риба - неприятности.

Вафли

Ако младо момиче сънува че яде вафли, означава че е много претенциозна в избора си на бъдещ партньор. Ако млада жена сънува че прави вафли, е знак за дълъг и щастлив семеен живот с мъжа, който е избрала.
Ако мъж сънува вафли, е знак за бъдещ, дълготраен успех.

Ведро

празно ведро-неуспех, загуба или лъжа. Ако е пълно - голяма печалба и успех

Вежди

ако те сърбят - срам от нещо, сънуваш ли се с изписани вежди по- нагласени и хубави от твоите, не е на хубаво. Пази се от загуба на приятелство, на уважение сред обществото. Но въпреки тези неуспехи ще имаш успех сред жените /мъжете/. Ако нямаш вежди - ще ти се случи точно обратното.

Везни

ако държиш в ръцете си везни - не се колебай, а започни нещо ново и ще спечелиш. Везни изобщо - ще вземеш важно решение.

Великан

Ако видите великан в съня си, е знак за борба между вас и конкурентите, което може да се окаже голяма пречка в живота ви. Също така, гигантът може да е символ на чувство или обстоятелство, което доминира над вас.

Венец

носиш ли насън венец - чака те ненестабилно бъдеще.На главата си ако имаш венец - чака те една година нещастна любов.Гледаш или избираш венец - не слушай хорските приказки, а се вслушай в сърцето си. Ако виеш венец - празни обещания.

Вени

Ако видите своите вени в съня си, означава че сте защитени от клевети.
Ако сънувате че вените ви кървят, означава че ще преживеете голяма тъга.
Ако вените ви са подути означава че се страхувате да вярвате на някой.

Веранда

Верандата представлява личността ви, лицето ви пред общността, фасадата ви и как изглеждате в очите на останалите. Обърнете внимание на състоянието й и големината й. Ако например сънувате заградена веранда, означава че имате склонност да се изолирате от останалите и обичате да се усамотявате. Ако сънувате отворена веранда, е знак за вашата отворена и дружелюбна природа.

Верига

носиш ли верига - тежък труд. Вързан ли си с верига - ще се жениш. Дрънкат ли вериги - ще чуеш празни приказки.

Весел

Ако сънувате че сте весел или във весела компания, предвещава време на приятни запознанства и доходни занимания.

Вина

Ако сънувате че се чувствате виновни за нещо, отразява начина, по който приемате успехите и паденията или способностите и неспособностите си. Може да чувствате, че са подценили възможностите ви или че сте разочаровали някой друг. Освен това, вината е символ на дълго сдържаните и негативни чувства, които може би таите в себе си.

Вино

ако пиеш определено количество вино /с определена мярка/- чака те благополучие, материална придобивка. Ако виното е червено - ще узнаеш неприятна истина.Ако е черно - ще те налегне скръб. Ако разлееш вино - ще имаш разходи.

Височина

ако се катериш на високо /нагоре/, качваш - трудно успешно издигане в живота. Ако гледаш от височина - ще се издигнеш в кариерата, ще се сбъдне твоя мечта.

Вишни

ако ядеш вишни - ще имаш доста грижи по нещо. Ако береш вишни или откъсваш вишня - оскърбление от някого.

Вкочаненост

Ако сънувате че сте вкочанени, означава болест или не добро здравословно състояние.

Владика

пази се от нечие лукавство.

Влак

ако чакаш влак на гара или го гонишще настъпи объркване, влошаване в личните ти отношения.Ако пътуваш с влак - нещо желано от тебе няма да се сбъдне и някой ще те измами. Ако си изпуснал влак - пълен провал на плановете ти.

Влечуги

ако сънуваш змей - предстои ти среща с хора от по-висок ранг, съдия или шеф или скорошно забогатяване, печалба и напредък в делата ти. - сънуваш ли змия, не е на добро. Ако тя се е свила на кълбо или се гърчи - пази се от преследване, неприятности, болести и нови врагове. Ако просто сънуваш змия - пази се от женски клюки и клевети. Ако пък размажеш или унищожиш змия или гущер - на доро е! Ще тържествуваш, ще победиш враговете си. Можеш смело да вървиш напред и се бори до край! - ако сънуваш ламя, динозавър, големи гущери или подобни влечуги - бъди нащрек! Обкръжен си от злонамерени хора и лицемерно приятелство.

стр.:  1 2 3 следваща »
Хороскоп
Седмичен хороскоп Седмичен хороскоп Подробен хороскоп ...
Сънища, съновник
Изображение
Дисомния Дисомнията е смущение в цикъла на...
Гадаене
Гадаене с шишарки Необходима ви е една шишарка без...

Още хороскопи

Реклама