Съновник. Тълкуване на сънища. Проверете какво означава вашият сън с помощта на нашият съновник. Съновник, предсказания, тълкуване. Какво да очакваме от бъдещето, какво означава съня ни. Онлайн български съновник. Съновника съдържа 1131 тълкувания.
стр.:  1 2 3 следваща »
Ако сте сънували Тълкуване
Гадене

Ако сънувате, че ви се гади, означава че страдате от проблем или сте в ситуация, която ви е противна и се опитвате да я избягвате.

Гайда

чуваш ли гайда или ако свириш на нея - веселие или добри новини.

Гараж

Ако сънувате, че вие сте в гараж, означава период на бездействие и мързел в живота ви. Може би имате чувството че нямате упътване и дирекция към постигането на целите си.
Ако сънувате, че вкарвате колата си в гараж, е знак за сигурност и стабилност, постигнати благодарение на постиженията и усилията ви.
Ако сънувате, че отваряте вратата на гараж, означава че вече сте взели решение по някакъв въпрос. Може би сте решили по какъв път да поемете към постигането на целите си. От друга страна, ако затваряте вратата на гаража, означава че отлагате постигането на целите си заради другите около вас.

Гарван

ако грачи-предвещава загуба. Виждаш ли го-пази се от неприятности и от нов неприятел. Лети ли гарван-смърт,опасност сред близки. Ако прехвръкне над теб-грози те опасност. Убиеш ли гарван-ще тържествуваш и ще победиш най-големия си враг.

Гащи

ако шиеш гащи - чакай подарък.

Генитали

Ако сънувате вашите гениталии, представляват вашето отношение към секса и мъжкото и женското начало. Също така са свързани с обвързването и удоволствието.

Герой

Ако сънувате че вие сте герой, е символ на вътрешните ви слаби и силни места. Може да означава че смело се изправяте пред тайните на вашето подсъзнание.

Гимнастик

Ако видите гимнастик в съня си е символ на живостта, силата и грациозността.

Гимнастически салон

Ако сънувате, че сте в гимнастически салон или фитнес, означава че трябва да приложите и използвате знанията, които сте научили от всекидневния си живот.

Глава

ако главата ти е голяма-вещае недоимък и бедност. Глава с много коса /кос- мата/-скръб. Остригана глава или ако я миеш-ще премахнеш грижите от себе си. Сечеш ли глава-ще победиш враговете си. Отсечена глава-ще премахнеш или някой ще премахне твой скрит враг. Глава агнешка- добра вест. - видиш ли главата си много голяма в каквато и да е форма - ще пожънеш успех над враговете си, предстои ти издигане в общественото положение, спечелване на дело, успешен бизнес с почести. - ако си болен и сънуваш този сън - пази се от внезапно влошаване на състоянието или от треска. - ако главата ти е по-малка и лека, означава омраза, безсмислици, обиди и безсилие. - ако се видиш насън с мургава глава, с чалма или нещо екзотично - очакват те пътешествия в далечни страни и успешно приключване на твоите дела /настоящи и предстоящи/. - ако видиш собствената си глава отсечена - за хора живеещи под властта на другиго, означава свобода; за болните - оздравяване, за задлъжнялите отстраняване на дълговете, за скърбящите - утешение и покой. Изобщо този сън предвещава победа на добрите сили над лошото. - ако главата ти е отсечена от познат, приятел или роднина - ще си поделите благополучията и радостта. - ако дете ти отрязва главата - пази се от болест! За бременна жена - ще роди момче,а съпругът й е в смъртна опасност. - ако гърлото ти е прерязано с нож - скандали и неприятности. Ако приятел ти прерязва гърлото - измяна от страна на приятел, ако е някой непознат - непочтеност от непознат. - ако ти режат главата заради вярата ти - на добро е. Ще те уважават с почести и благоденствието ще ти бъде спътник! - ако се сънуваш въоражен, с доспехи или униформен и ти отсичат главата - ще получиш повишение /назначение/ с голяма изгода за теб. - сънуваш ли, че ти отрязваш нечия глава - ще победиш враговете си и ще заздравиш служебното си положение. - видиш ли се с глава на животно /лъв, вълк, котка .../ - предвещава добро! Ще пожънеш добри успехи във всички желания, ще победиш враговете си и ще се радваш на голяма любов в семейството. - ако главата ти е отрязана и я държиш в ръцете си - загуба на член от семейството. Ако си ерген - на добро е! - украсяваш ли си главата с нещо - успех във всичко! - сънуваш ли се с наклонена глава /на една страна/ - ще преживееш унижение, провал или голям срам.

Главня

ако носиш запалена главня - благополучие.

Глад

ако ти е гладно насън-очаквай гост.

Глас

чуваш ли глас-слушай напътствията и съветите на близки и приятели. Много гласове-вещае добро разположение и самочувствие. Приятен мъжки глас- придобивка и хубава новина. Силен мъжки глас-материално благополучие. Женски глас- клюки, на които не трябва да обръщате внимание. Женски напевни гласове-дошло е време за отмора и почивка, но не се увличай. Глас приятен и сладък - добра вест.

Глезени

ако сънуваш глезените си красиви - радост, сполука или успешно пътуване. - ако глезените ти са подути, подпухнали, болни или отрязани - не е на добро! Загуба, провал, болест на добър приятел.

Глиган

Ако видите глиган в съня си, означава че трябва да погледнете в себе си за отговорите на въпросите си, за тайните ви и на тези около вас.

Глина

копаеш ли глина - ще получиш пари. Месиш ли я-неуспех в нещо или ще се разболееш в скоро време.

Глисти

бъди предпазлив и внимавай при обществени изяви и дейност.

Глобус

очаква те далечно пътешествие.

Глух

ако си глух или недочуваш и нещо подобно - пази се от болест.

Гмуркач

Ако видите гмуркач в съня си, означава че имате способността да се ровите надълбоко и да достигнете подсъзнанието си. Търсите вътре в себе си за отговорите на въпросите си. Време е за себе опознаване и интроспекция. Трябва да стигнете до дъното на някаква ситуация.

стр.:  1 2 3 следваща »
Хороскоп
Хороскоп за мъже според деня в които са родени Мъжете родени в понеделник Мъжете,...
Сънища, съновник
Изображение
Изисквания за сън по възраст Всяка възраст има точно определени...
Гадаене
Гадаене със свещ Гаденето със свещи е да разберете...

Още хороскопи

Реклама