Съновник. Тълкуване на сънища. Проверете какво означава вашият сън с помощта на нашият съновник. Съновник, предсказания, тълкуване. Какво да очакваме от бъдещето, какво означава съня ни. Онлайн български съновник. Съновника съдържа 1131 тълкувания.
стр.:  1 2 3 следваща »
Ако сте сънували Тълкуване
Даваш

даваш ли някому нещо, пази се, може да загубиш нещо.

Давиш се

означава, че усилен труд и препятствия ще имаш по пътя си. Ако се давиш в мътна вода - ще те налегнат грижи или ще се разболееш.

Далак

това е символ на приятелско общуване, радост и приятни усещания. Ако сънуваш, че далакът ти е здрав - очакват те пиршество, гощавка, веселие или приятни преживявания с компания на път или нещо свързано с положителни емоции - ако далакът ти е натежал, подут или болен - очакват те неприятности и оскърбления

Данък

ако плащаш данък или ти вземат някакъв дълг - очаква те голяма разправия.

Дата

ако насън видиш определена дата,означава, че нещо много важно ще се случи в живота ти.

Две

цифрата две /2/ ако видиш насън- не си доволен от живота си и трудно ще го промениш. Две глави- себе си ако сънуваш с две глави- ще имаш успех в живота.

Двор

ако е подреден и чист-ще имаш успехи в работата си. Ако го чистиш насън-ще имаш разправии със съседите си. Ако дворът е разхвърлян - неприятности в работата.

Дворец

ако го виждаш или си в него - някой ще ти помогне в твое начинание с пари и съвети. Ако се руши дворец - ядове те чакат на старини.

Девет - /9/

цифрата девет носи печалба, но и тъга, копнеж по близки деца и родители.

Девойка

ако е хубава-чакат те големи разноски по нещо. Ако я целуваш-приятно ще те изненада нещо. Плачеща девойка-неприятности. Танцуваща девойка-предстои ти среща или любовно изживяване. Делба - ако делиш насън с човек нещо-непознати хора ще ти помогнат да се сдобиеш с нещо ново. Делиш ли с роднини-ще имаш загуба на имущество или пари.

Делфин

добър приятел ще ти помогне. Ако плуваш с делфин-това е знак, че пътят,по който си тръгнал,е правилен.

Демони

Ако видите демони в съня си, е знак за невежество, негативност, беда или просто вашата сянка. Също така ви предупреждава да се пазите от преяждане и разглезване. Като резултат физическото и психическото ви здраве може да се влоши. Ако сънувате че сте обградени от демони е знак за абсолютна безпомощност.

Депресия

Ако се чувствате депресирани в съня си, предсказва лоши новини в близко бъдеще.

Десерт

Ако видите вкусен десерт в съня си, е знак за чревоугодничество, празнично настроение, награда и изкушение. Наслаждавате се на хубавите неща в живота.

Дете

грижи и неприятности. Много деца-болест и неприятни грижи за семейството. Ако са големи деца /юноши/ и са здрави- в скоро време ще имаш приятно запознанство, а ако са болни - неприятности.

Детектив

Ако сънувате че вие сте детектив, означава че се опитвате да разрешите проблем или търсите отговора на въпрос, който ви тревожи. Ако сънувате че вие сте преследвани от детектив, предвещава късмет и признание. Но ако чувствате, че сте направили нещо лошо, тогава може да означава че репутацията ви е в опасност и приятелите ви могат да ви обърнат гръб.

Детелина

разцъфнала детелина е предсказание за щастливо бъдеще. Поле покрито с детелини-ще се избавиш от материални затруднения. Ако видиш само детелина/не разцъфнала и с 4 листа/-щастие. Подавали ти някой детелина-можеш да използваш момента и да започнеш нова работа

Джамия

очаква те пътешествие, но пази здравето си.

Джоб

очаквай много пари от най-неочаквано място.Ако сънуваш празен джоб- джобът ти наистина ще се изпразни, ще имаш много разходи около недвижими имоти. Бъркат ли ти в джоба насън-бъди предпазлив и внимавай да не те измами близък човек или любим/а/.

Джудже

ще получиш помощ и подкрепа, на която си разчитал, ако джуджетата тичат или играят в къщата ти-някой ще търси твоята помощ.

стр.:  1 2 3 следваща »
Хороскоп
10- те любими фрази на всяка зодия Овен 1. По-добре не спорете с мен. 2....
Сънища, съновник
Изображение
Да останем будни. 13 здравословни начина На всички ни се налагало да останем...
Гадаене
Суеверия - гадаене Ако четирима души, здрависвайки се...

Още хороскопи

Реклама