Съновник. Тълкуване на сънища. Проверете какво означава вашият сън с помощта на нашият съновник. Съновник, предсказания, тълкуване. Какво да очакваме от бъдещето, какво означава съня ни. Онлайн български съновник. Съновника съдържа 1131 тълкувания.
Ако сте сънували Тълкуване
Игри

ако сънуваш, че играеш табла или дама с някого, предвещава кавги и скарване с твой приятел. Ако спечелиш насън играта - в действителност ще претърпиш поражение. Ако вземеш много пулове - ще надвиеш много врагове. - ако насън ти се счупи или изгуби зар или ти го откраднат - лош знак. Означава загуба, болест и глад. Ако сънуващият е военен и участва във военни действия - загуба, поражение. - играта на рулетка и на карти са знак за измама, загуба.Опасност от обедняване, загуба на имот поради заговор и измама. - играта на шах, означава, изнурителен, изпълнен с лишения труд. Ако играеш сам шах - мъка, трудности при придобиване и запазване на имота. Възможно е сам да си създаваш трудности и проблеми. - ако си спечелил на табла - след смъртта на някой близък или приятел ще получиш наследство, ако играеш със зарове направени от кост, означава смърт. - ако насън играеш на някаква забавна игра по време на тържество - радост, приятни преживявания, добро здраве и срещи с приятели.

Идиот

Ако сънувате че вие сте идиот или че наричате някого така, означава че усложнявате допълнително дадена ситуация. Мислите ви са замъглени и неясни.

Изба

Избата в съня ви, представлява мястото в подсъзнанието ви, където пазите скрити страховете и проблемите си. Ако сънувате, че слизате в мазето, означава че се ровите в миналото си и конфронтирате страховете си.

Известна личност

Ако сънувате че вие сте известни, е знак че имате големи надежди и мечти, които са далеч недостижими в момента. Подсъзнанието ви се опитва да ви подготви за разочарованието. Ако сънувате че приятел или любимия ви става известен, означава че се страхувате да не загубите приятелството и лоялността на този човек.
Ако видите известна личност в съня си, то представлява начина, по който възприемате тази личност. Нещо в реалния живот ви е напомнило за чертите на тази личност и за това ги сънувате. Може и просто да означава че сте били впечатлени от тази личност толкова много, че се е пренесло в съня ви.

Извънземни

Ако сънувате че вие сте извънземно, означава че имате неоткрита страна от личността ви. Превъплъщението ви в извънземно може и да е вашия начин да избягате от реалността. Сънища за извънземни също са символ на необичайните ви идеи и развитото ви въображение.
Ако сънувате че сте отвлечени от извънземни, означава че се страхувате от промените около вас и от това да изгубите дома и семейството си. Имате чувството че заплаха виси над личното ви пространство.
Ако видите извънземни в съня си, означава че трудно се адаптирате към някаква нова среда. Чувствате се отчуждени и изолирани. От психологична гледна точка, съня за извънземно може да означава че сте се срещнали с непознат и отхвърлян аспект от собствената ви личност.

Изкушение

Ако сънувате изкушение означава че човек, който ви завижда, ще се опита да настрои приятелите ви срещу вас и ще ви създаде много проблеми.

Инженер

Ако видите инженер в съня си, ви предвещава уморителни пътувания и щастливи обединявания със стари познати.

Исус Христос

Ако видите Исус в съня си, предвещава че най-съкровените ви желания и цели ще бъдат реализирани. Целта на такъв сън е да ви вдъхне сила в период на несполуки и борба. В колкото и тежка ситуация да се намирате обаче, ще намерите сили и ще постигнете успех. Ако сънувате че си говорите с Исус и се молите с него, означава че ще бъдете възнаградени с мир на душата, спокойствие и радост. Символът има и много връзки с личността ви, но те зависят от това колко сте вярващ.

Хороскоп
Изображение
Характерът на зодиакалните знаци Рак Раците са домошари и обичат...
Сънища, съновник
Изображение
Обструктивна сънна апнея Обструктивна сънна апнея, понякога...
Гадаене
Гадание за бъдещ съпруг Използвало се е от древните славяни...

Още хороскопи

Реклама