Съновник. Тълкуване на сънища. Проверете какво означава вашият сън с помощта на нашият съновник. Съновник, предсказания, тълкуване. Какво да очакваме от бъдещето, какво означава съня ни. Онлайн български съновник. Съновника съдържа 1131 тълкувания.
стр.:  1 2 3 4 следваща »
Ако сте сънували Тълкуване
Мавзолей

Ако видите мавзолей в съня си, е знак за болест, неприятности и много вероятно смърт на близък приятел. Ако сънувате, че се намирате в мавзолей, означава болест и здравословни проблеми в близко бъдеще.

Магазин

Ако сънувате хранителен магазин или супермаркет, означава че сте емоционално и духовно напрегнати. Също така обаче, може да означава че сте в търсене на нови идеи и нови предизвикателства.

Магаре

работата, която вършиш или започнеш ще има добър край, но ще положиш доста усилия и време. Ако видиш натоварено магаре-щастливец си,имаш до себе си добър и верен приятел. Черно магаре-радост. Бяло магаре-успех, благополучие.

Магистрала

ако в съня ти пътувате или видите магистрала е знак за големи възможности за кариера.

Магия

правиш ли магия-пази се. Очакват те нестабилни времена. Прави ли ти някой магия- очакват те непредвидени промени в семейството ти.

Мазилка

ако правите мазилка на къща ще имате добро и сплотено семейство. Ако видите паднала или изронена, значи отношенията в семейството ви се рушат.

Мазнина

ако в съня си готвите с мазнина или гледате – семеен скандал или спор между роднините. Ако ядете мазнина – болест. Ако имате мазни петна по дрехите си – съмнителни придобивки, които не заслужавате. знак за съмнителни придобивки или неправомерно облагодетелстване.

Мазол

имаш ли мазол-бъди педпазлив. Някой твой враг ще иска да те победи. Ако мазолът ти изчезне-не се плаши,конфликтите ще завършат в твоя полза.

Майка

видиш ли майка си-предвестник на добро и благополучие. Видиш ли починалата си майка ще имаш дълъг живот. Ако разговаряш с нея и тя те покани при себе си или ти каже, че е дошла за някого-вещае смърт в семейството. Ако майка ти умира- това е лош знак, за теб започва труден период в живота ти.

Маймуна

видиш ли маймуна-внимавай! Имаш двуличен приятел. Играеш ли с маймуна-внимавай, ще те налегнат изведнъж много грижи. Много маймуни-имаш злонамерени приятели.

Майстор

ако видите майстор в съня си е знак за грижи и много разходи. да видиш насън, е знак, че ти предстоят грижи и разходи. Ако е в къщата ви ще има намеса на външни лица в семейните ви взаимоотношения. Ако сънувате себе си като майстор – ще пострадате от голямата си самоувереност.

Макарони

Ако сънувате че ядете макарони, е знак за малки загуби. Ако видите макарони в големи количества, означава че трябва да се опитате да спестявате малко пари.

Малина

ядеш ли или береш малини-знак е на добро здраве или че имаш голям късмет в любовта.

Малко

ако нещо,което видиш насън е по-малко от обикновеното, то наяве то ще е толкова по-голямо.

Малоумен

ако в съня ви има малоумен е знак за голям проблем с шефовете ви. Ако вие сте такъв е на късмет, изненадващо повишение в работата, прения и т.н.

Манастир

видиш ли манастир-означава, че имаш стабилни и предани приятели и те очаква благополучие. Манастири ако видиш-не се съмнявай в стабилността на приятелите си. Разчитай на тях.

Манго

Ако видите или ядете манго в съня си, е знак за плодородие, сексуални желания и страст.

Манекен

ако сте манекен в съня си е знак за предстоящи обиди и пренебрежение по ваш адрес.

Маратонки

ако в съня си носите маратонки – ще имате помощ от приятели за осъществяването на делата си. Ако друг носи – внимавайте с противниците си. Мръсни, стари и скъсани маратонки в съня ви са знак за загуби и несполуки, а нови маратонки за печалби.

Мармалад

Ако сънувате че ядете мармалад, е знак за болест.
Ако сънувате че правите мармалад, е знак за нещастен семеен живот и домашна атмосфера.

стр.:  1 2 3 4 следваща »
Хороскоп
Зодиите и личните им качества В китайската астрология има...
Сънища, съновник
Изображение
Видове сънища Има пет вида сънища според...
Гадаене
Суеверия - гадаене Ако четирима души, здрависвайки се...

Още хороскопи

Реклама