Съновник. Тълкуване на сънища. Проверете какво означава вашият сън с помощта на нашият съновник. Съновник, предсказания, тълкуване. Какво да очакваме от бъдещето, какво означава съня ни. Онлайн български съновник. Съновника съдържа 1131 тълкувания.
стр.:  1 2 3 следваща »
Ако сте сънували Тълкуване
Набожен

ако сънувате, че сте набожен и се молите, значи ще оберете чужди лаври. Ако пък сънувате, че друг човек е набожен, не отлагайте дела и думи, защото ще загубите.

Навалица

ако сънувате навалица от много хора, това е знак за идващи тревоги и препятствия в живота ви. Ако вие сте в навалицата – промени, неясноти, неизвестности.

Наводнение

ако при наводнението водата е мът- на-означава, че ще чуеш лоши думи, сплет ни за семейството си. Ако обаче водата при наводнението е чиста - на добро е, семейството ти ще има успех и късмет.

Навъсеност

Ако сънувате, че вие сте навъсени, означава че сте песимист за света около вас и мислите, че той е грешен и труден. Ако виждате другите в съня ви навъсени, означава неприятна ситуация и лоши съдружници.

Наглост, нагъл

ако в съня си постъпвате нагло и недостойно е знак за това, че надценявате себе си. Ако друг човек е нагъл, значи да бъдете внимателни в изказванията си и откровенията си.

Нагоре

ако в съня си се изкачваш нагоре или се катериш нагоре-означава напредък, щастливи дни.

Награда

награждават ли те-ще ти се окажат почести,работата ти ще бъде оценена по достойнство и ще имаш материална изгода. Ако ти раздаваш награди-бъди внимателен. Имаш приятел, който иска да използува положението ти за нечисти цели.

Надбягване

ако в съня си гледате надбягвания е знак за неоснователни притеснения за бъдещето ви. Ако участвате в такива – внимавай с високите си амбиции. Ако залагате на надбягвания – ново изпитание.

Надзирател

Ако насън видите надзирател, трябва да се пазите от завистта на хората около вас. Ако пък вие сте такъв, ще ви тежи някакъв ангажимент, който сте поели. Ако пък видите в съня си много надзиратели е знак за обир и грабеж.

Надолу

спускаш ли се,тичаш или слизаш надолу-не е на добро,предвещава големи проблеми в службата, дори понижение или трудности във финансовата сфера, не сключвай сделки и други подобни. Ако обаче слизаш надолу с много товар на плещите-означава, че ще се отърсиш от нещо, което ти пречи и тежи.

Назад

ако се движиш назад-внимавай! Някое твое предприемачество или идея ще се объркат и ще имат лош край. Ако видиш обаче превозно средство да се движи назад-хубаво е, защото си избегнал нечия измама и опасност.

Наздравица

ако вдигаш наздравица на сън, значи скоро ще имаш постижения в начинанията си. Друг ако вдига наздравица е знак, че ви предстои хубав и щастлив период в живота ви.

Наказание, наказваш

ако наказвате някого на сън – харчите напразно пари за излишни неща. Ако вас наказват в съня ви – лесна печалба.

Накит

на хубаво е-денят ти ще бъде щастлив или ще получиш подарък.Ако търсиш накит-бъди внимателен. Занимаваш се с нещо незаконно,пази се от санкции. Купуваш ли накит ще направиш разходи, които ще те вкарат в дългове. Ако получиш като подарък накит-пази се,ще те изкушават да участвуваш в незаконна сделка. Сложиш ли накит насън, закичиш ли се с накит-не се надявай за бързото оправяне на финансовото ти положение. Изгубиш ли накит-ще преживееш материална загуба.

Наковалня

видиш ли наковалня-означава здраве и богатство за теб.

Налягане

ако това е кръвно налягане, е знак за проблеми с близки хора, а ако е атмосферно - непредвидени административни трудности. Ако е налягане на течности или газове от инсталация или апарат в съня ви – сериозни проблеми на работното място.

Намираш

намериш ли нещо-символ на надежда

Напикавам

напикаеш ли се насън или нещо подобно-материалното положение скоро ще се подобри.

Насекоми
  • ако видиш насън много пчели, означава, за селскостопанските работници - добра реколта и успех, а за имотните - загуба на имущество и пари.
  • ако видиш насън, че пчелите събират мед в определено място от дома ти, добър знак за успех в работата, спечелване на дела и блестяща кариера.
  • ако в съня те ужили пчела или оса, не е на добро! Пази се от враговете си, които ти кроят провал!
Насип

ако ходиш или седиш върху насип-приятна изненада в службата.

стр.:  1 2 3 следваща »
Хороскоп
Изображение
Лунните възли Лунните възли са изобразени като...
Сънища, съновник
Изображение
Безсънието: 5 неща, които трябва да знаете Д-р Дейвид Нойбауер е асоцииран...
Гадаене
Гадаене със свещ Гаденето със свещи е да разберете...

Още хороскопи

Реклама