Съновник. Тълкуване на сънища. Проверете какво означава вашият сън с помощта на нашият съновник. Съновник, предсказания, тълкуване. Какво да очакваме от бъдещето, какво означава съня ни. Онлайн български съновник. Съновника съдържа 1131 тълкувания.
стр.:  1 2 3 4 5... следваща »
Ако сте сънували Тълкуване
Падаш

паднеш ли в море-значи, че ще заповядваш на някого. Паднеш ли насън-пази се ще претърпиш загуба. - ако насън паднеш в ров или дупка, трябва да бъдеш предпазлив, очаква те напрегнато преживяване, възможно е накърняване на достойнството ти. Пази имота си от пожар!

Пазар

видиш ли пазар отдалече-пази се ще се забъркаш в интриги. Разхождаш ли се из пазар-ще откриеш нови приятели и съдружници в работата. Купуваш или продаваш на пазара-бъди предпазлив-преценявай думите си, особено пред непознати хора.

Пазач в затвор

Ако видите пазач на затвор в съня си, ви предупреждава за разрушена моралност, измама и/или загуба.

Пай

Ако видите пай в съня си, означава че тежкия ви труд ще бъде възнаграден. Също така може да означава че правите нещо, което е извън възможностите ви. Освен това може да е метафора да вземете заслуженото ви, като във фразата „парче от пая’.

Палат

Ако видите луксозен палат в съня си, предвещава сигурно увеличение на богатството ви. Ако сънувате че вие притежавате палат, означава че успехът е много близо до вас.

Палма

неприятно пътуване. Палмови листа- внимавай някой от приятелите ти са използвачи.

Палто

купуваш или носиш ново палто - ще се сблъскаш с дребнавости от финансов характер.

Паметник

гледаш ли паметник или седиш до него - не бъди лекомислен спрямо промените в живота си. Видиш ли собствения си паметник - внимавай, това се дължи на само любието ти. То е погубило не малко хора.

Памук

добър символ за живота.

Паника

Ако сънувате че вие сте в паника, означава липса на контрол и сила в живота ви. Може би се чувствате безсилен в дадена ситуация или не можете да вземете решение.

Панталон

купуваш или шиеш панталон-ще се ядосваш за дребни и несъществени разходи.

Папагал

Папагалът в съня ви символизира клюкарството. Сънят се опитва да ви предаде съобщение. Може също да означава че вие или някой друг ви се присмива или дори подиграва. Папагала също може да представлява човек в живота ви е който ви е противен.

Параноя

Ако сънувате че ви е обхванала параноя, представлява вашата нерешителност да продължите напред в дадена ситуация или връзка. Не сте готови да направите голяма стъпка в живота си и сте обхванати от страх и подозрения.

Парашут

видиш ли парашут как се спуска към земята или как се събира /сгъва/-ще узнаеш неприятни новини, които ще те разстроят. Ако ти си парашутист - ще ти се наложи да посетиш абсолютно непознати хора от чужда среда.

Пари

дават ли ти пари - пази се ще имаш материални загуби. Ако видиш фалшиви пари-внимавай, бъди предпазлив. Очаква те предателство от приятел.Намериш ли пари- опитай късмета си в някоя игра или тото. Броиш ли пари-очаква те материална придобивка. Изгубиш ли пари-внимавай, ще се провали някой твой замисъл.Даваш ли пари на някого-ще получиш пари или ще ти върнат стар дълг. Взимаш ли пари назаем - няколко дни не предприемай нищо ново, защото няма да ти върви. Златни пари - злословия и неприятности по твоя адрес. Сребърни пари са символ на успех в търговията и лоялни съдружници. Медни пари - вещаят скръб.

Парк

разхождаш ли се из парка - предстоят ти радостни и спокойни дни.

Паркинг

Ако сънувате, че се намирате на паркинг, означава че имате нужда да намалите темпото и да се откъснете малко от ежедневието си.
Ако сънувате, че не можете да намерите място за паркиране, показва че не можете да намерите мястото си в живота. Може би все още сте в търсене на таланта си и на кътчето, където принадлежите. Също така обаче, може да символизира и забързания ви живот и липсата на време.

Парник

Ако видите парник в съня си, означава че ласкателствата ви нараняват. Ако сънувате че живеете в парни, означава че репутацията ви ще бъде наранена.

Парти

Ако сънувате, че сте на парти, означава че имате нужда да излизате и да се забавлявате повече. Ако партито не е хубаво, означава че не сте сигурни в общуването с останалите.

Паса

ако заможен човек насън пасе сред зелени ливади - на добро е, ще се увеличат богатствата му и ще има късмет.

стр.:  1 2 3 4 5... следваща »
Хороскоп
Професия, спорт и образование Професионалната реализация...
Сънища, съновник
Изображение
Мозъка при нарколепсията Изследванията на мозъка при хора с...
Гадаене
Пукане на пръсти - гадаене Накарайте любимият ви човек да ви...

Още хороскопи

Реклама