Съновник. Тълкуване на сънища. Проверете какво означава вашият сън с помощта на нашият съновник. Съновник, предсказания, тълкуване. Какво да очакваме от бъдещето, какво означава съня ни. Онлайн български съновник. Съновника съдържа 1131 тълкувания.
стр.:  1 2 3 следваща »
Ако сте сънували Тълкуване
Работа

предвещава добро и успех във всички начинания.

Работилница

Ако видите работилница е символ на развитието на качествата ви. Опитвате се да намерите вътрешното си аз и да разберете кой сте.

Радио

чуваш ли радио или изобщо нещо свързано с радиоапарат и подобни - ще имаш материална придобивка или ще узнаеш, че ти предстои да забогатееш.

Радостен

не е хубаво, бъди готов, защото лошото те дебне. Ако ти е приятно и леко на душата - ще проумееш нещо в работата си.

Раждане

сънуваш ли раждането си или че се раждаш отново или изобщо раждане - означава че ще разрешиш скоро някой стар проблем и грижа. Ако омъжена жена сънува раждане - успех в брачните й отношения и изглаждане на всички конфликти. Ако несемейната жена сънува раждане - сигнал да се погрижи за здравето си. - ако някоя жена, без да е бременна, види насън как ражда момченце - добър резултат в работата й, ако е мома, очакват я веселие, сватба, пиршества, но и малко скръб и тъга. - ако мъж се види като бременна жена - очакват го финансови успехи и благополучие. - ако мъж сънува как някоя жена ражда - добър знак е за късмет и щастливи дни. - ако мъж сънува жена си бременна и след ден-два узнае, че жена му наистина е забременяла - предвестник е за мъжка рожба, която ще му одере кожата. - ако някой сънува как се ражда /излиза от утробата на майка си/, предвестник е за прогонване на нещастието и освобождаване от проблемите, възможно е повишение в службата. - ако си на далечен път или в чужбина и сънувш, че влизаш в майчината си утроба - преждевременно завръщане в родината. - ако видиш насън, че се раждат близнаци - благополучие в службата. Ако децата не са нормални /имат дефект при раждане или се раждат вместо деца животни/, не е на добро, предсказва нещастие! Ако този сън е видян от жена - благополучие, успех и радостни дни. - ако сънуваш няколко деца да тичат из дома ти, но не са твои - трудности в професията и семейството, ако жената сънуваща този сън е бременна - трудно раждане. - ако сънуваш пеленаче да суче от майка си, предвещава болест. Ако същият сън види бременна жена - заплаха за детето, което ще се роди. Може тежко да се разболее или да не оживее.

Разбойник

ако ти си разбойник - изпуснал си добър случай да се замогнеш.

Развлекателен парк

Ако видите или се намирате в развлекателен парк или панаир, означава че трябва да отделите малко време за почивка и забавления в живота си. Имайте в предвид, че всяка част от парка е аспект от живота ви. Също така обаче, може и да означава че напоследък се разконцентрирате много често. Ако сънувате че панаирът е празен или изоставен, означава че трябва да се отворите към повече предизвикателства и забавления.

Развод

очаква те стабилен брак и разбирателство в семейството.

Развързваш

нещо ако развързваш или размотаваш насън - бъди сигурен, ще намериш нещо което смяташ за отдавана изгубено.

Раздразнителност

Ако се чувствате раздразнени в съня си, означава че имате врагове, които работят зад гърба ви.

Различни човешки дейности /постъпки/
 • ако сънуваш, че си иманяр /събираш злато, съкровища/ - ще имаш проблеми, загуби и се пази от измама.
 • ако търгуваш насън, продаваш чужда вълна - очаква те печалба. Ако продаваш желязо /железарии/ - лоши дни, провал и премеждия. Ако търгуваш с копринени изделия - щастие и богатство.
 • ако приготвяш сладкиши, баница и др. - добър знак, успех и пари.
 • ако насън си шивач или бродираш, боядисваш дрехи - радостни дни и укрепване на материалното положение.
 • ако имотен човек сънува, че е обущар - очаква го недоимък, обедняване. Ако сънувалият е човек на изкуството - богатство, разкош.
 • ако си бръснар и постригваш някого насън, за теб нещастие, а за този когото постригваш - радост и печалби.
 • ако селянин сънува как работи на полето /оре, сее и т.н./ - плодородие и печалба. Но ако сънувалият не е селски стопанин - тъга и сиви дни.
 • ако яздиш сам или с други ездачи, предвещава успешни дела, сделки и добър шанс във всичко. Но ако яздиш, а хората около теб не са на коне - лош знак за лъжа и заговор срещу тебе.
 • ако си ловец или стреляш с оръжие /на стрелбище или другаде/ - ще имаш добри постижения в работата. Ако сънуваш пистолет или друго оръжие, но не стреляш с него - печалба, мошеничество и ядове.
 • ако насън четеш книга /художествена литература/ - радост и спокойствие. Но ако книгите са научни и специализирани - съзрял си за решаване на трудни житейски проблеми.
 • ако строиш къща или постройка - ще имаш неприятности, загуба и здравословното ти състояние ще се влоши.
Разорение

ако се разориш или обеднееш насън - това е предвестие за големи печалби и благополучие.

Рай

символ е на щастие и благополучие

Рак

Ракът в съня ви е символ на вашето постоянство и издръжливост. Също така обаче може да означава че сте много прилепчиви и сте се хванали като удавник за сламка към някакво безнадеждно начинание. Раците също са знак за раздразнителна натура.

Рамене
 • ако се видиш насън с широки рамене, предвещава благоприятни дни, жизненост и успехи. Ако сънуващият е лишен от свобода - наказание, мъка и неприятности.
 • ако видиш насън белег, рана, или че си ранен в рамото, не е на добро,ще имаш конфликти и проблеми с накой роднина.
Рана

ако ти си наранил някой с нож - на хубаво е, ще има щастлив поврат в делата ти и особено в областта на търговията. Рани от побой ако имаш или някой има - ще преживееш /ее/ срам, сконфузено положение, ако имаш рана на стомаха, гърдите или изобщо в предната част на тялото и от раната тече кръв - ще получиш богатство,възнаграждение от този, който те е ранил. Но, ако раната ти е безкръвна и не знаеш, кой е виновен за това - успехът и печалбата ти ще са маловажни.

Ранен

ранен човек - ще имаш успех в рабо тата си.Ако ранения е дошъл при тебеили го срещнеш - очаква те повишение, титла.

Раци

вещае пътуване,което може да се окаже много плодотворно и да ти донесе материални облаги. Ущипе ли те рак - скръб.

Ребра

Ребрата в съня символизират бедност и мизерия.

Ребро

ядеш ли ребра - очакват те добри известия. - реброто е символ на жената. Горните ребра - съпругата, а долните са жените от рода, фамилията. - ако сънуваш, че горните ти ребра са счупени, ранени или имаш болка - ще имаш кавга с жена си. - ако си наранил долните си ребра - роднините ти ще те изгонят и ще имаш проблеми в дома си. - ако сънуваш ребрата си по-здрави, а гръдния си кош по-голям отколкото е в действителност, предвещава радости в семейството, пиршества, добро материално положение и нови богатства.

стр.:  1 2 3 следваща »
Хороскоп
Любовния живот на хората със сиво – кафяви очи Хората, които имат сиво – кафяви очи...
Сънища, съновник
Изображение
Интересни факти за съня Рекорда за най-дълъг период от време...
Гадаене
Изображение
Суеверия и гадания за бременни Всички сме чували за бабините поверия...

Още хороскопи

Реклама