Съновник. Тълкуване на сънища. Проверете какво означава вашият сън с помощта на нашият съновник. Съновник, предсказания, тълкуване. Какво да очакваме от бъдещето, какво означава съня ни. Онлайн български съновник. Съновника съдържа 1131 тълкувания.
стр.:  1 2 следваща »
Ако сте сънували Тълкуване
Таван

Ако видите таван с съня си, представлява скрити спомени и потиснати мисли, които са били разкрити на скоро. Също така символизира вашия разум, духовност и връзката ви с вътрешното ви Аз. Също така може да е знак за трудности в живота ви, които ще се изправят на пътя ви към постигане на целите и стремежите си. Въпреки това предвещава хубав край. Ако видите таван в безпорядък, означава че трябва да подредите мислите си.

Таз

Ако видите вашия собствен таз в съня си, е свързан със сексуалността и вашето женско / мъжко себе приемане. Може би имате проблеми с начина по който се изразявате.

Тайна

ако разбереш някаква тайна насън - внимавай, някой крие от теб нещо важно или някаква истина, която те засяга.

Таралеж

не е хубаво, означава, че си обкръжен от доста злобни и завистливи хора.

Театър

гледаш ли театър или отиваш на театър - пази се,някой те заблуждава и иска да те излъже. Ако ти организираш сценка, представление или участваш в него - ще изпиташ удовлетворение от труда си, някакво удоволствие.

Теле

Ако видите малко теле в съня си е знак за незрялост и липса на опит. Трябва да доразвиете някои свои качества.

Тения

Ако сънувате че имате тения, означава че ще преживеете лека болест.

Тераса

Ако сънувате тераса, значи лоши новини за хора, които са ви близки, но живеят надалеч. Ако сънувате че разговаряте с любимия си човек за нещо на терасата, е знак за окончателна и дългоочаквана раздяла.

Термити

Да видите термити в съня си, означава че ще увеличите преходите си за кратко време.

Тестиси

Ако видите тестиси насън, те се свързват с енергията, мощта, плодовитостта и сексуалното желание. Съня може да означава че имате сексуални проблеми. Също така може да означава че ще ви отнеме много време и усилия да постигнете нещо.

Тигър

бъди предпазлив, имаш силен, но коварен неприятел.

Тоалетна

Ако видите тоалетна в съня си, символизира освобождаване на емоции или отърсване от нещо в живота ви, което е безполезно. Ако видите пълна тоалетна е знак че имате нужда да изразявате емоциите си.

Топка

внимавай, това предвещава беда, нестабилност,несигурност в служебните и семейните отношения.

Тор

това е знак за благополучие, богатство и изобилие. Ядеш ли тор - означава, че си голям скъперник или че може да те сполети болест. Видиш ли човешка тор - печалбата и успехът ти са незаконно постигнати.

Торба

това е предупреждение да се предпазваш от нечестни и подли приятели, които ще се опитат да ти навредят.

Торта

Ако видите торта в съня си означава че най-съкровените ви мечти ще се сбъднат. Също така представлява желанието ви да се отворите към хората около вас и да ги допуснете в живота си.

Трактор

несполучлива работа, неуспех и загуба.

Трамвай

возиш ли се в трамвай или видиш да минава по улицата - знай, че нещо ще се урежда бавно, с много трудности и препятствия.

Трева

зелена, свежа трева - успешен ден. Ако тревата е изгоряла,посърнала от слънцето или е смачкана от дъжда - няма да ти върви известно време и не предприемайнищо важно в делата си. Береш ли трева неприятности и страх от нещо. Ако откъсваш тревица от зелена трева - здраве.

Трендафил /градински карамфил/

късаш ли трендафил или ако ти ухае на трендафил - ще имаш успех и радост.

стр.:  1 2 следваща »
Хороскоп
Какво ти казват очите? СИВИ ОЧИ Хората със сивите очи са...
Сънища, съновник
Изображение
Ограничете стреса и се наспете добре Стресът, кожата и съня са технически...
Гадаене
Нещата, които трябва да знаем за огледалото Огледалото в дома ви винаги трябва да...

Още хороскопи

Реклама