Съновник. Тълкуване на сънища. Проверете какво означава вашият сън с помощта на нашият съновник. Съновник, предсказания, тълкуване. Какво да очакваме от бъдещето, какво означава съня ни. Онлайн български съновник. Съновника съдържа 1131 тълкувания.
Ако сте сънували Тълкуване
Фабрика

очаква те важна промяна в живота. Ако фабриката работи - очаква те благополучие. Ако не работи - ще се разочароваш от нещо.

Файтон

грижи и безпаричие. Возиш ли се във файтон - ще имаш безгрижен живот за известно време.

Факла

видиш ли или носиш факла - очаква те отговорна и трудна работа. - ако в съня си държиш запалена факла, прът или нещо подобно - добър знак е за победа над враговете и успех в любовта. - ако видиш как друг държи запалена факла - ще бъдат разкрити престъпните ти деяния. - ако видиш насън как на публично място носиш запалена факла - хубаво предзнаменование за успешно приключване на твоите начинания, щастие и уважение.

Фалит

фалираш ли насън или някой ако банкрутира - ще забогатееш.

Фар

запален фар - на верен път в живота си, можеш да рискуваш и ще спечелиш. Ако фарът е разрушен или не свети - чака те упорита и тежка работа.

Фасул

чистиш или белиш фасул - неприятности. Ядеш или готвиш фасул - среща с приятели.

Фенер

пази се от двуличие и измама.

Ферма

успех и голямо изобилие, трайна победа.

Фес

стар фес - бедност. Нов фес - тъга.

Фестивал

Ако сънувате, че сте на фестивал, е символ на студеното ви пренебрежение към реалността и по-отговорното ви отношение към живота. Ще сте зависими от тези около вас, макар че никога не сте го искали.

Фея

Ако видите фея в съня си, означава че сте в търсене на помощ или съвет за разрешаване на проблем или за някакво решение, но не искате да си признаете че имате нужда от помощ. Ако феята е лоша, това означава че аспект от личността ви трябва да бъде освободен. Феята също така е символ на душата и на женското начало.

Фитил

запалваш ли фитил - заплашва те голяма загуба.

Фламинго

Да видите фламинго в съня си, представлява вашето умение да работите в колектив и да общувате с другите. Също е символ на нови изживявания и срещи. Друго значение на символа обаче може да ви предупреждава че обръщате твърде много внимание на външния си вид.

Фрак

облечен ли си във фрак - ще присъстваш на много важно и изискано парти.

Фризьор

неприятни новини, измислици, които не трябва да те впечатляват. Ти ако си фризьор - хубави промени в живота.

Фъшкия

ако пипнеш, събираш или видиш животински фъшкии - знак за голямо благополучие и богатство.

Хороскоп
Какъв човек сте според часът на раждане. Част 2 В интервала 10 часа – 12 часа Много...
Сънища, съновник
Жените имат нужда от 20 минути повече сън През деня жените извършват повече...
Гадаене
Гадания за хората с тънки и дълги носове Хората, които имат дълги и тънки...

Още хороскопи

Реклама