Съновник. Тълкуване на сънища. Проверете какво означава вашият сън с помощта на нашият съновник. Съновник, предсказания, тълкуване. Какво да очакваме от бъдещето, какво означава съня ни. Онлайн български съновник. Съновника съдържа 1131 тълкувания.
стр.:  1 2 следваща »
Ако сте сънували Тълкуване
Чадър

ако само държиш в ръка чадър - ще успееш да избегнеш препятствие; ако чадърът е отворен - вече е късно да се поправи грешка, а ако се опитваш да отвориш чадъра и не можеш или пък си с отворен чадър под покрив - очаквай беди.

Чай

Ако сънувате че правите или пиете чай, е знак за спокойствие и удовлетворение от живота ви. Наслаждавате се на момент или ситуация в живота ви.

Чайка

Ако видите чайки в съня си, представлява вашата връзка между логическото и обективното, и неосъзнатото и субективното.
Ако видите крякащи гъски в съня си, означава че имате ясна перспектива за бъдещето.
Ако видите мъртви гъски, предвещава дълга раздяла с близки приятели и роднини.

Чаршаф

бял и чист чаршаф - край на разправиите във фамилията, а ако е скъсан - предстои делба с кавги и неприятности.Ако чаршафът е мръсен - очакват ви болести.

Часовник

спрял часовник - нещастие ще съкрати дните ти. Ако си гледаш часовника, който върви точно, ще имаш дълъг и щастлив живот. Ако сънуваш стенен или градски часовник - предстои важна промяна в живота ти, а ако сънуваш гаров часовник - някой ще се опита с измама да се намеси в семейството ти. Джобен часовник означава щастие в интимия живот.

Чаша

ако държиш чаша - чака те щастливо преживяване. Ако чашата е пълна с вода - здравето ти е отлично, а ако в нея има вино - ще се веселиш. Ако чашата е празна и наливаш нещо в нея - очаква те още дълго време самота.

Чело

ако насън се видиш с голямо чело - имаш логична и бърза мисъл. Ако челото ти е много високо - безпогрешен ум, стабилност и богатство. - ако видиш челото си червено - безкомпромисност към враговете. - ако насън челото ти е наранено, предвещава загуба или заплаха от обсебване на имотите ти. - ако челото ти насън е дебело и подпухнало - стабилност и много интелектуални изяви.

Челюст

Ако сънувате че сте в челюстите на животно, е знак за недоразумения и прибързани заключения, които могат да помрачат щастието ви.
Ако видите собствената си челюст насън, символизира вашата упоритост, сила и надмощие. Може би трябва да проявите повече смелост в дадена ситуация. Ако сънувате че челюстите ви са тесни и не можете да ги отворите, означава че имате неизразена злоба или някакви други силни чувства, които потискате.

Черва

ако насън видиш, че са ти изкарани червата - скандал в семейството и раздяла с член от него, тъга и душевна нестабилност.

Червей

Да видите червей насън, е знак за слабост и негативизъм като цяло. Имате много ниско мнение за себе си или за някой близко до вас.
Ако сънувате че червей лази по вас, означава че имате чувството че някой се възползва от вас.

Червенина

ако сънуваш нещо червено - истина.

Червеношийка

Ако видите червеношийка в съня си, предвещава ново начало и време за израстване.

Червивост

ако видиш или ядеш червив плод - бързо и лесно ще спечелиш пари.

Черен дроб

ако те боли насън черния дроб или си лишен от него - загуба на имущество и разорение.

Череп

Ако видите череп в съня си, символизира опасност и смърт. Също така се свързва с най-съкровените тайни на подсъзнанието.

Череша

самият плод означава радост, а цъфнало черешово дърво - сватба.

Череши

Ако видите череши насън, символизира честност и плодородие или сладост и добър късмет.

Черна вдовица

Да видите черна вдовица в съня си, е символ на страх от несигурност в дадена връзка. Може би се чувстване ограничени, в капан или задушени в тази връзка. Чувствате студенина.
Тъй като женската черна вдовица е известна с това, че поглъща своят приятел, също е символ на женското доминанство над мъжете.

Черници

Ако видите черници в съня си, означава ще имате проблеми със здравето, които ще ви спънат по пътя за успеха.
Ако сънувате че ядете черници, означава че ви очаква някакво разочарование.

Чесън

Ако сънувате че ядете чесън, е знак за високата ви чувствителност към нещата близо до сърцето; търсите сигурност в любовта.
Ако видите глава чесън, предвещава успех и просперитет в бизнеса.

стр.:  1 2 следваща »
Хороскоп
Професия според зодията Зодии и професии и животни, които им...
Сънища, съновник
Изображение
Парализа по време на сън Обективно погледнато тя е необходим...
Гадаене
Гадаене с шишарки Необходима ви е една шишарка без...

Още хороскопи

Реклама