Грижи за кожата

Ако сте умен, симпатяга от това поколение ви трябват някои ефективни съвети за красота. В днешно време сценарият на красотата при мъжете се е променил напълно. Сега не е достатъчно да сте просто избръснат и подстриган.
Днешните млади момчета ценят много красота и стилът и винаги искат да изглеждат умни и елегантни.
За да бъдат удовлетворени техните искания редица марки наскоро въведоха редица продукти за красота изключително и само за мъже. Можете да ги намерите и във вашия местен магазин.
Но освен тях са важни и някои рутинни домашни грижи за кожата и общото здраве. Нека видим какви са:

Грижи за кожата
Редовен режим в грижата за кожата. Ако сте благословен със здрава кожа, няма значение, защото също за нея трябват някои рутинни грижи, за да я запазите каквато е. След като се върнете у дома си измийте лицето, ръцете и краката с билкови шампоан за тялото. Никога не използвайте сапун, той изсушава кожата. Веднага след това нанесете билков хидратиращ лосион. Масажирайте с кръгови движения бавно и плавно.
Преди лягане си сложете овлажняващ крем за нощ. Правете го редовно.
Така кожата ви ще се заздрави.
Хубаво е също да посещавате маникюрист (педикюрист) веднъж месечно.

Грижи за косата

Грижи за косата
Блестяща и нежна коса придава допълнително очарование на външният вид на всеки мъж. Затова трябва да се грижите за косата си редовно.
Три пъти седмично трябва да я миете с билков шампоан. А след шампоан е хубаво да нанесете и такъв балсам, за да омекоти косъма. Винаги купувайте шампоан и балсам според вашия тип коса.
* Никога не използвайте евтини марки.
* Преди да боядисате косата си, консултирайте се с експерт. Той може винаги да каже кое е правилното нещо за вас. Използвайте известни марки бои.
* Допитвайте се до фризьорът си преди да смените прическата си. Не всяка мода в подстригването отива на всички лица, като форми.

Някои основни съвети за красотата
* Малките промени в начина на живот е от съществено значение да имате здрави и нежна кожа. Пийте много вода и плодови сокове. Салати и супи също трябва да бъдат включени в хранителния ви режим.
* Винаги използвайте слънцезащитен лосион или лосион против изгаряне преди да отидете на плаж.
* Фитнес, фитнес и пак фитнес. Поне 3 пъти седмично.

 
Обикновена или електрическа самобръсначка? Електрическите самобръсначки станаха особено модерни през ...
Изберете правилите мъжки обувки Погледнато от всички страни жените са тези, които разбират от обувки,...
Топ 10 на правилата за добре облечен мъж 1. Бели тениски през лятото и ги изхвърляйте през есента. 2. Едно копче...

Реклама