Най – накрая сте на срещата на мечтите ви. Правите всичко като по книга, за да не се допускат грешки. Но е дошло време да си ходите. Забавлява ли се тя? Вероятно. Направихте ли се на глупак пред нея? Да, на възможно най – големият глупак. Ще ви се обади ли пак? Може би. Ще ви даде ли друг шанс? Разбира се. Така, спрете да се тревожите и започнете да прочетете 10 знака, които ви гарантират успех на първата среща с НЕЯ.

10. Никога не приключва вечерта.

Изпратете я до в къщи, даже и ако живее на отсрещната улица, разходете се, говорете си. Така, тя може и да реши, че иска да пийнете по чашка кафе някъде или да ви покани в дома й да го изпийте.

9. Кога мога да те видя пак?

Тя вече е решила къде ще бъде следващата ви среща, още преди да е свършила първата. Което е сигурен знак, че тя се е забавлявала с вас и иска да го повторите.

8. Напълно опознат.

Вече е запомнила телефонният ти номер, колко е голямо семейството ти и името на всеки негов член и всички твой любими неща.

7. Бъбренето ...

Довършвате си изреченията взаимно. Когато вдигате тост, тя добавя: „За първата от многото такива срещи!”.

6. Don't worry, be happy

Тя се смее през повечето време от срещата, защото вие сте забавен: вашето чувство за хумор и чар са ч спечелили вече. Попитайте някоя жена какво търси в един мъж и не се изненадвайте ако отговорът й е чувство за хумор.

5. Нервничи ...

Нервно потропва с крака, играе си с косата или чупи пръсти, прегръща ви преди да сте се разделили.

4. Кани ви на гости.

Ако една целувка не е била достатъчна тя иска и друга и ви кани на гости за по едно питие. И понеже сте джентълмен приемате поканата.

3. Имате едно ново съобщение.

Когато се приберете в къщи след срещата виждате, че имате съобщение на телефонния си секретар от НЕЯ. Тя ви казва колко добре си е прекарала с вас и се надчва да има още такива вечери.

2. Завистливи приятели.

Запознаваш я с твои приятели, те ти се усмихват приемат я добре, искат да разберат много неща за нея повече дори от собствената й майка и ти разбираш, че в същност не искаш да я познава никой от тези „приятели”. Единствено искаш да познаваш НЕЯ. 

1. Решаващ знак.

И най – накрая може да се каже, че срещата е минала повече от добре ако й приготвяш закуска ... в леглото. Шансовете ти за втора среща са повече от обнадеждаващи.

 
Топ 10 на митовете за брака Бракът облагодетелства много повече мъжете, отколкото жените. ...
Тактики и хитринки как да се съберете с бившата си приятелка Въпреки всичко, ситуацията е банална, всеки ден на всеки мъж по света...
Изреченията, които всеки мъж трябва да каже в живота си. Част 1 Трябва да си купим кола! Не мога да скачам толкова на далеч! ...

Реклама